Wij horen heel graag jouw ervaringen met onze producten en delen deze op onze site. Wij vinden feedback van onze gebruikers erg belangrijk zodat we onze producten, waar mogelijk, verder kunnen verbeteren of wellicht nieuwe producten op de markt kunnen brengen.

Heb je zelf Avoyd al gebruikt? Klik dan hier om zelf een review te schrijven

Wil je weten hoe wij omgaan met je persoonsgegevens? Check ons privacybeleid.

★☆☆☆☆
1 5 1

Zo gelukkig!

★★★★★
5 5 1
Ik had enorm veel exceem en bolletjes op mijn onderbuik van ingegroeide haartjes. Ik schaamde mij enorm om in bikini te lopen en kon enkel hoge taille bikini's aandoen of een badpak. Maar ontdekte Avoyd en mijn onderbuik is helemaal glad, geen bolletjes meer niks. Ik kan het zelf nog nauwelijks geloven dat ik er van af ben! Echt een wondermindel! Ik kan niet meer zonder.

Werkt niet

★☆☆☆☆
1 5 1
Ik gebruik Avoyd nu al maanden na het scheren (met de haartjes mee!) en de haren blijven ingroeien. Ik baal enorm want dit product was een soort mijn laatste redding. Ik heb alles al geprobeerd: scherpe dure mesjes, met de richting mee scheren, heel lang niet scheren, srubben, noem maar op! Zoals ik al zei, ik baal dus ontzettend 🙁 Antwoord van AVOYD: Dag Emma, wat vervelend te horen dat je niet tevreden bent. Welk product heb je gebruikt tegen welke klachten? Zou je ons een bericht willen sturen via Facebook of c.vogt@avoyd.nl? Misschien kan het juiste product of een kleine aanpassing in het gebruik je helpen. Met vvriendelijke groet, Carien

Avoyd dd

★★★★☆
4 5 1
Ik gebruik avoyd double delight al een paar weken en het werk echt. Ben af van de jeuk en rode bulletjes. Thanks God! Het blijft helaas nog wel beetje branden na het aanbrengen en mijn huid is erg aan het vervellen bij mijn bikinilijn en oksels, wat erg vervelend is zeker als ik wil gaan zwemmen. Weet iemand wat ik eraan kan doen?

Wauw!

★★★★★
5 5 1
Sinds de zwangerschap is mijn huid en haargroei anders; heftiger en geirriterrder. Al jaren had ik last van een rode, pijnlijke huid na het scheren. Rood en daarna open krabben tot bloeden aan toe. Tot ik eergisteren Avoyd zag bij Etos NL. Mijn huid is nog niet eerder zo kalm geweest zonder irritatie. Ik wil ook graag iets voor de bikinilijn proberen.

Mijn ervaring met Avoyd

★★★★★
5 5 1
Ik ben al een aantal jaar onzeker omdat ik altijd bultjes en vlekjes kreeg na het scheren. Ik heb daarvoor vanalles geprobeerd om deze te verminderen. Zelfs receptjes van de huisarts hielpen bij mij maar eventjes. Sinds ik Avoyd heb ondekt is er echt een wereld voor mij open gegaan. Ik gebruik het meteen na het scheren en ik merk de dagen erop meteen verschil. Mijn zus heeft zelfs een pakketje naar mij verzonden toen ik in het buitenland zat. Ik kan niet meer zonder!

Avoyd original

★★★★★
5 5 1
Na het scheren van bikinilijn met een scheermesje, avoyd original aangebracht. Mijn huid ziet er zelfs de volgende dag heel normaal uit. Geen bultjes, jeuk of irritatie. Huid voelt super zacht aan. Ik ben overtuigd!

verrassend

★★★★★
5 5 1
Na op facebook iets gelezen te hebben eerst maar eens reviews op internet gezocht. toch nog heel sceptisch de double delight roller en de scrub besteld. ik ben om.... ik dacht dat zijn vast allemaal omgekochte mensen of neppe reviews maar het werkt bij mij dus echt. na een week ben ik echt van alle problemen af en ik scheer nu zelfs elke dag...wat voorheen echt niet kon omdat dat de bultjes steeds weer open gingen. de eerste dagen vervelde ik wel wat ik niet had verwacht maar dat is nu al voorbij. enige wat ik als nadeel ondervind is de sterke geur en dat de zones die ik behandel echt even een tijdje warm aan blijven voelen.. beetje hoe het voelt na zonnebrand maar dat heb ik graag over voor het resultaat !

Avoyd originaliteit

★★★★★
5 5 1
Ik heb al heel lang last na het scheren en wist op den duur ook niet meer wat ik er mee aan moest. Ik gebruik nu avoyd voor een paar dagen en merk gelijk verschil. Ik kan weer scheren zonder me zorgen te maken om bultjes en jeuk. Avoyd, jullie producten zijj echt geweldig en ik wil ook heel graag de andere producten nog proberen. Xx

Super spul :

★★★★★
5 5 1
Ik ben ontzettend blij dat ik Avoyd heb ontdekt. Na het scheren gebruiken, het voelt fris en droogt snel. Geen bultjes meer en geen jeuk. Eindelijk verlost van die ellende door dit fijne product. Ik wil niet meer zonder!

Super spul :

★★★★★
5 5 1
Ik ben ontzettend blij dat ik Avoyd heb ontdekt. Na het scheren gebruiken, het voelt fris en droogt snel. Geen bultjes meer en geen jeuk. Eindelijk verlost van die ellende door dit fijne product. Ik wil niet meer zonder!

Super

★★★★★
5 5 1
Ik gebruik het voor mijn benen.. Blijft glad geen bultjes meer of ingegroeide haren! Mijn vriend gebruikt het voor zijn baard... Hij had altijd last van scheer irritatie maar met avoyd niet meer! Werkt fantastisch!

Avoyd

★★★★☆
4 5 1
Ik was zeer benieuwd naar het product! Ik had de keuze gemaakt om mijn bikinilijn te gaan harsen in plaats van scheren, maar helaas kreeg op langere termijn ingegroeide haartjes. Met Avoyd merk ik dat de ingegroeide haartjes een stuk minder worden mits je het consequent smeert. In het begin vervelde het bij mij, maar dat ging na verloop van tijd weg. Kortom, fijn product en super dag je het eerst mag uitproberen zodat je zeker weet of het product bij je past! Ik heb het uiteindelijk gekocht bij de Etos. Heel handig dat het daar ook verkrijgbaar is.

Top!

★★★★★
5 5 1
Een fijn middel wat werkt! Ik gebruik Avoyd pas sinds een week maar ik merk nu al verschil. Heb 1 keer geharst en ik merk dat mijn huid veel rustiger is. Ik heb het ook gebruikt na het scheren en daarbij geen jeuk gehad. Echt een goedwerkende middel dus!

Beste aftershave ooit

★★★★★
5 5 1
Wat een top spul! Voorheen ongelooflijk veel last van ingegroeide haren die allemaal littekens achter lieten. Sins dien bijna geen last meer van! Ik gebruik Avoyd Immaculate Man na het trimmen voor mijn gezicht en daar beneden. Geen last meer van bultjes en irritatie! Avoyd Double Delight gebruik ik de dagen na het scheren en dit werk zo goed! Ik heb bijna geen ingegroeide haartjes meer sinds dat ik dit gebruik. Voor mijn gezicht is dit product te intensief dus gebruik ik het alleen voor mijn schaamstreek. Heel blijf mee !

Supergoed!

★★★★★
5 5 1
Na een paar daagjes zie je dat t gaat vervellen en de rode bultjes steeds minder worden! Top spul!

Overdonderd

★★★★☆
4 5 1
Ik was eerst heel sceptisch, maar zelfs al na een keer heb ik resultaat gezien! Ik gebruik Avoyd Normal en dit werkt perfect, ook voor de bikinilijn!

Avoyd Original

★★★★★
5 5 1
Super glad resultaat en geen ingegroeide haren meer na het epileren. Heb geen last van prikken van de huid na gebruik en ook niet dat het gaat vervellen. Ben erg tevreden met Avoyd Original, je huid voelt glad aan door het filmlaagje, geen last meer van irritante bultjes of ingegroeide haren.

Avoyd DD

★★★☆☆
3 5 1
Ik heb me twee dagen geleden laten waxen en die middag meteen avoyd dd gebruikt. Ik moet nog resultaten gaan zien, al heb ik iets minder rode bobbeltjes in mijn liezen dan eerder. Een klein nadeeltje aan dit spul is dat echt brandt als de hel. Ik sta elke ochtend 5 minuten rond te dansen in de badkamer. Ik hoop dat dit met de tijd minder wordt. Het geurtje vind ik wel lekker eigenlijk. Antwoord van AVOYD: Hoi Heleen, dank je wel voor je review. Wanneer je het product wat vindt branden direct na het ontharen, kun je ook een aantal uur wachten met aanbrengen, zodat je poriën weer gesloten zijn. Dit beïnvloedt de werking verder niet.

Mijn ervaring

★★★★☆
4 5 1
Proefpakketje aangevraagd maar bleek niet voldoende om het hiermee echt goed te testen. Ik heb dus maar gewoon een normale verpakking aangeschaft. Het werkt weldegelijk al vind ik het best wel prikken! Ook moet ik wennen aan de geur. Maar ik ben wel af van die ingegroeide haren en jeuk. Dus al met al prima ! Ben benieuwd hoe dit op termijn blijft werken. Heb zelf nog geen last van schilbers o.id..

Avoyd original

★★★★☆
4 5 1
Ik geef hem 4 sterren, want het helpt ontzettend tegen bultjes en ingegroeide haren. Maar het nadeel is dat de huid heel lang blijft vervellen. Nog een tip voor volgende gebruikers: pas op met het rollen in je schaamstreek! Ik heb 2 dagen bijna niet kunnen lopen van pijn doordat mijn huid daar te gevoelig was voor avoyd. Verder, het stinkt best wel maar het helpt echt! Ik zou dit product zeker aanraden, maar gebruik het voorzichtig 😉

Mwa

★★★☆☆
3 5 1
Het werkt opzich wel, heb minder ingegroeide haren, maar toch nog wel wat. Het spul heeft een sterke geur en die geur blijft ook hangen. Het spul zorg voor een soort laagje over je huid wat de hele dag blijft zitten. Niet zo prettig.. Het droogt ook je huid uit, waardoor je beetje schilfers krijgt. Komt natuurlijk door de alcohol. Al bij al valt het me wel tegen, maar de ingegroeide haren vind ik erger.

Bikinilijn

★★★★★
5 5 1
Super product! De irritatie is verminderd en de rode bultjes zijn bijna niet meer zichtbaar na het gebruiken van avoyd. Alleen vervelt me huid rondom me bikinilijn tips wat ik hiertegen kan doen ? Groetjes, Sarah

Eindelijk een oplossing

★★★★★
5 5 1
Na het epileren heb ik altijd veel last van ingegroeide haartjes. Sommige zijn maandenlang een pijnlijke, dikke, rode ontstoken bult voor ze eruit komen. Ik heb van alles geprobeerd, elke dag de huid flink borstelen, aloe vera creme na het epileren, prukken met een pincet (slecht idee). Avoyd Original is de eerste oplossing die ik ben tegengekomen die werkt. Het aanbrengen gaat super snel door de roller en het droogt snel. Sinds ik Aboyd Original gebruik heb ik slechts één ingegroeid haartje gehad in plaats van tientallen en mijn huid ziet er egaal en rustig uit.

Avoyd

★★★☆☆
3 5 1
In het begin bracht avoyd was ik supertevreden, ik had minder last van bultjes etc. Heb het nu bijna een jaar gebruikt maar doet nu niks meer behalve velletjes veroorzaken & een raar laagje achterlaten. Ik gebruik het nu zo min mogelijk en ik merk dat ik minder last heb van die velletjes en dat rare laagje..

Gezicht

★★★★★
5 5 1
Ik had een vraagje , kan je het product ook voor gezicht gebruiken? Antwoord van AVOYD: Jazeker, Faitih, al onze producten kunnen op het hele lichaam worden gebruikt.

Super

★★★★★
5 5 1
Ik las op deze site alleen maar positieve reviews en dacht; ja, ja zal het echt zo goed zijn. Wie niet waagt wie niet wint, dus heb de original gekocht. En echt wow! Ik gebruik het nu bijna en een week en mijn irritatie en scheerbultjes zijn bijna weg! Wat een verlossing, weer in m'n bikini zonder me te schamen. Top!

Proefmonster

★★★★☆
4 5 1
Enkele keren gebruikt ( avoyd original) lijkt goed te helpen tegen rode bultjes. Ik bestel binnenkort zeker!

Werkt super, maar...

★★★★☆
4 5 1
Ik gebruik de original en het werkt goed bij me. Ik heb veel minder irritaties en minder ingegroeide haren. Echter, het tast wel mijn pigment aan. Ik ben net terug van vakantie en ik zie precies waar ik het gesmeerd heb en vooral waar niet. Egaal bruin worden is verleden tijd helaas.

Nooit meer rode bultjes!

★★★★★
5 5 1
Elke zomer met korte mouwen lopen en je armen niet omhoog durven te doen, vanwege de geïrriteerde rode bultjes van het scheren onder mijn oksels. Voor mij is dit nu verleden tijd! Nu ik na elke scheerbeurt mijn oksels en bikini lijn insmeer met Avoyd heb ik nooit meer last van scheerbultjes! Avoyd is makkelijk in gebruik en werkt echt fantastisch ik zal het iedereen aanraden te gebruiken!

Kan nooit meer zonder!

★★★★★
5 5 1
Echt zo blij met de Avoyd original. Had vaak rode bultjes na het scheren en schaamde me er erg voor. Nu na het scheren van mn bikinilijn gebruik ik Avoyd en heb een perfect glade huid! Bedankt:)

Aanrader!

★★★★☆
4 5 1
Ik had heel erg last van rode bultjes en een rode huid en last van jeuk. Na dat ik avoyd ben beginnen te gebruiken merk ik meteen verschil! De bultjes zijn VEEL minder en de rode huid is weg, waardoor ik weer normaal in m'n bikini kan lopen zonder dat ik bang ben dat iemand de rode bultjes ziet. Bedankt Avoyd! Zeker een aanrader om te proberen

Werkt fantastisch!!

★★★★★
5 5 1
Ik had veel laat van ingegroeide haren en flinke bultjes daardoor op mijn bikinilijn. Ik had hierdoor ook lelijke littekens en donkere plekken gekregen. Sinds enkele maanden gebruik ik dagelijks avoyd double delight en heb ik vrijwel geen last meer gehad van ingegroeide haren. Daarnaast zijn ook de littekens en donkere plekken voor een heel groot deel verdwenen. Ik had zo'n goed resultaat nooit durven dromen! Avoyd werkt fantastisch!!

Proefje

★★★☆☆
3 5 1
Ik gebruik nu ca. anderhalve week AVOYD Original en ik heb het idee dat het helpt. Mijn huid lijkt minder rood en ik heb nog geen nieuwe ingegroeide haartjes, maar ik gebruik het te kort om te kunnen concluderen dat AVOYD ze geheel voorkomt. Ik ben in elk geval zeker van plan om het te kopen! Ik lees in andere reviews veel over een droge huid en een nare geur, maar hier heb ik helemaal geen last van (ik vind het eerlijk gezegd wel lekker ruiken....).

Uitstekende service

★★★★★
5 5 1
Goedendag allen! Zie hieronder correcpondentie tussen mij en Avoyd.. Ben zeer tevreden met hun duidelijke en snelle reactie! Ik: Goedendag, Ik ben een jongeman van 28 jaar. Ik heb al tijdje last van rode bultjes en een droge huid na het scheren van mijn gezicht. Nou, na wat Google zoek werk en reviews van andere gebruikers, heb ik besloten om Avoyd Double Delight te proberen. Ik had de roller aangebracht direct na het scheren, even in laten werken en daarna aftershave gebruikt. Daaropvolgend elke ochtend en avond ben ik met de roller over mijn gezicht heen gegaan. Nu ben ik 3 dagen verder, en krijg last een een rode huid + ook veel last van schilfertjes op mijn gezicht? Doe ik wat verkeerds? Gebruik ik het te veel? Moet ik een extra creme bij nemen? Hoor graag! Mahmoud Avoyd CS: Beste Mahmoud, Dank je wel voor je bericht. Het kan zijn dat je huid in het begin een beetje vervelt, omdat Avoyd Double Delight peelende ingrediënten bevat. Deze ingrediënten verwijderen dode huidcellen. Mocht je dit vervelend vinden, dan kan je altijd een gezichtscrème gebruiken. Dit beïnvloedt de werking van Avoyd niet. 2 x daags aanbrengen kan wat veel zijn, ik adviseer met 1x per dag te beginnen. Breng het product ook dun aan. Bevat de aftershave alcohol? Dit kan ook wat veel zijn voor je gezicht. Laat in dat geval de aftershave even staan. Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, anders hoor ik het graag.

Fijn maar droge huid...

★★★☆☆
3 5 1
Ik gebruik Aboyd Double Delight. Ik ben er echt heel erg tevreden mee! Alleen hoe het ruikt is best heftig... En ik krijg er echt een hele droge huid van waarbij er soms losse velletjes huid zit.... Misschien als tip een bij verzorgend product bedenken 🙂 en een lekker geurtje bij toevoegen! Antwoord van AVOYD: Dank je wel voor je review en je suggesties. Bikini Bliss is een prima aanvullend product voor de droge en gevoelige huid. Omdat geurtjes helaas vaak allergische reactie uitlokken, hebben wij ervoor gekozen dit niet te doen. De geur van Original en Double Delight vervliegt binnen een paar minuten en blijft niet hangen.

Top product!

★★★★★
5 5 1
Na een proefje te hebben ontvangen van Avoyd Original, heb ik zowel de Original als de Bikini Bliss besteld. Ik gebruik beide producten nu enige tijd voor de bikinilijn en ben erg tevreden over het resultaat! Hoewel ik voorheen veel last had van ingegroeide haren, heb ik er sinds het gebruik van de Avoyd producten nog geen gespot. Ik blijf de producten zeker gebruiken en neem de iets chemische geur maar op de koop toe.

double delight

★★★☆☆
3 5 1
Ik gebruik Double Delight nu voor de bikini area, en ik merkte al heel snel dat mijn huid kalmeerde, roodheid verdween en ingegroeide haren langzaam verdwijnen. Alleen mijn huid is ontzettend uitgedroogd! Echt de vellen vallen er vanaf. heb geprobeerd om het vet te houden naast de Avoyd maar dit is nog niet gelukt. Denk daarom dat ik het niet kan blijven gebruiken.

Boven verwachting

★★★★★
5 5 1
Ik wa snogal sceptisch over dit product omdat ik de afgelopen tijd al veel verschillende producten heb geprobeerd die hetzelfde beloven. Ik heb een sample gekregen en deze meteen geprobeerd. Ik was wel erg verrast over het resultaat! rustige huid en geen ingegroeide haartjes, top product! Ik heb het meteen gekocht bij de DA.

Meteen de bikini aan

★★★★★
5 5 1
Na het scheren is mijn huid altijd geïrriteerd. Het is rood en jeukt. Na het gebruik van Avoyd voelt mijn huid veel beter aan en is het niet meer geïrriteerd. De crème smeert makkelijk uit en trekt snel in. Ik voel mij zekerder en ik kan direct mijn bikini nu aan na het ontharen. Een product wat ik zeker blijf gebruiken.

Verassend!

★★★★★
5 5 1
Een proefje gekregen via de post en deze nu één keer gebruikt na het scheren van mijn bikinilijn. Zeer tevreden!! Normaal altijd direct rode uitslag en een dag later bultjes met ingegroeide haartjes, nu...niks! Wat een verademing! De geur van het product is wel even wennen (niet wat je verwacht), maar dat neem ik graag voor lief.

Goed product

★★★★★
5 5 1
Haalt de roodheid van het scheren gelijk weg en geeft een fijne touche en aanrader voor iedereen

Werkt echt!

★★★★★
5 5 1
Ik gebruik Avoyd Bikini Bliss nu al een tijdje tegen irritatie na het scheren van de bikinilijn. Met Avoyd heb ik geen pijnlijke rode bultjes meer, alles is weer glad en pijnloos. Echt fantastisch!

Avoyd

★★★★★
5 5 1
Geweldig product ,geen last meer van rode bultjes en ingegroeide haartjes Supperr!!

Een dikke 8 !

★★★★☆
4 5 1
Enige nadeeltje is dat het product een soort 'velletje' op je huid achterlaat. Verder ben ik zeer tevreden. Een rustigere huid, minder bultjes, minder roodheid, minder ingegroeide haartjes. Een aanrader!

heel goed

★★★★★
5 5 1
hele goede creme

Wereld van verschil!

★★★★☆
4 5 1
Ik heb altijd last gehad van ingegroeide haartjes/bultjes bij mijn bikinilijn, zelfs na het epileren. Nog niets gevonden wat ook maar een beetje hielp. Ik gebruik nu double delight voor mijn bikini lijn. Het is echt een werel van verschil met hoe het eerst was! Ik had erg last van bultjes en ontstekingen en die zijn nu zo goed als weg! Heel tevreden dus!

avoyd

★★★★★
5 5 1
Mijn zoon heeft het proefje geprobeerd en is er echt enthousiast over. Hij is halfafrikaans en heeft zoals veel afrikaanse mannen hebben last van ingroei van baardhaartjes en geirriteerde huid daardoor. Nu heeft ie avoyd al enkele keren gebruikt en merkt echt groot verschil. Geen huidirritaties meer na het scheren. heerlijk voor hem.

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Ik heb avoyd getest met eem gratis proefmonster. Geweldig product! Raad het iedereen aan!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Ik heb avoyd getest met eem gratis proefmonster. Geweldig product! Raad het iedereen aan!

Niet wat ik had verwacht

★★☆☆☆
2 5 1
Had na de enthousiaste reviews meer van dit product verwacht. Helaas de rode bultjes en irritaties bleven. De crème voelde wel prettig en fris aan. Maar Avoyd is niet in de juiste verhouding prijs/kwaliteit. Jammer

Goed resultaat

★★★★☆
4 5 1
Aanzienlijk minder last van jeuk, roodheid en bulten bij het teruggroeien van de haren. Enige nadeel ervaar ik de vrij indringende geur. Dit trekt vrij snel weg, maar hinderd mij wel in het gebruik als ik niet thuis ben.

GE-WEL-DIG!

★★★★★
5 5 1
Super! Geen jeuk, rode bultjes en ingegroeide haartjes meer! I love it <3

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Geen last meer van rode bultjes of ontstekingen! Verpakking zou wel wat groter mogen.. Doe helaas max. 2 maanden met 1 flesje

Super product!

★★★★★
5 5 1
Geen last meer van ingegroeide haartjes, scheerbultjes en mijn donkere plekken onder mijn oksels verdwenen door Avoyd double delight! Ik ben zeer tevreden! En raad het iedereen aan die met deze problemen kampt.

Happy

★★★★★
5 5 1
Doet wat het beloofd, heel tevreden.

Review avoyd

★☆☆☆☆
1 5 1
Na veel positieve reacties heb ik de avoyd dubbeldelight besteld. Ik heb veel last van ingegroeide haartjes, dus ik had er veel hoop. Na gebruik begon het elke keer te tintelen. Ik dacht dat dit normaal was en ben gewoon verder gegaan met gebruiken. Na een tijdje zag ik dat het verbrand werd, waardoor ik wondjes heb opgelopen. Hierdoor raad ik het iedereen af om het te gebruiken.

Super product....

★★★★★
5 5 1
Dikwijls bij artsen geweest,maar hier tip geen ene arts aan. Super producten wat heel goed werkt. Beveel het iedereen aan. Kan er niet meer zonder.

Bikini bliss

★★☆☆☆
2 5 1
Bikini bliss is totaal niet wat ik verwacht had. Het proefje van original werkte super waarna ik besloot de bikini bliss variant te bestellen. Zonder resultaat dus zonde geld! Misschien dat ik het wel nog voor de original waag. Note van AVOYD: Bikini Bliss voorkomt geen ingegroeide haartjes. Het voorkomt alleen rode bultjes en irritatie na het ontharen. Heb je last van ingegroeide haartjes dan heb je echt de Original of Double Delight variant nodig.

Ideaal!

★★★★☆
4 5 1
Werkt prima! Ik kan eindelijk tegen de haargroei in scheren zonder irritatie en jeuk! Het prikt wel, en ik moet het 2x per dag gebruiken voor optimaal resultaat.

Super product!

★★★★★
5 5 1
Ik kan niet meer zonder! Voor mij heeft het wonderen gedaan, wat betreft ingegroeide haartjes. Sinds ik dit product gebruik, heb ik geen last meer gehad. Dit product is opgenomen in mijn beautyroutine en zal zeker niet meer verdwijnen! Ik heb mijn vriendinnen al kunnen overtuigen en ik hoop na deze recensie ook jou!

top product

★★★★☆
4 5 1
ik heb een gratis proefmonster mogen ontvangen en proberen en wat denk je het werkt echt echt een top product ik zou zeggen houden zo niets meer aan doen top

No more!

★★★★★
5 5 1
Ja, ik snap niet hoe dit kan. Het is een wonder, maar de roodheid, zwellingen en zelfs ingegroeide haartjes zijn no more. Al die jeuk en gedoe is, danzij Avoyd echt verledentijd!

Het Werkt!!!!

★★★★★
5 5 1
Selfs na de eerste behandeling zag ik al een verschil. Huidig zachter en gladder en zelfs de oude bulten zijn weg. Ik ben 100% blij met deze product.

Avoyd

★★★★★
5 5 1
Al jaren niet meer volledig kunnen scheren. Maar dit is zeker een oplossing. Geen irritatie meer.

Tester

★★☆☆☆
2 5 1
Wat leuk om een tester te kunnen krijgen! Helaas bleef het resultaat uit.. het was dan ook de 'normale' maar het product heeft bij me bikinilijn totaal niks gedaan. Wellicht zou de speciale voor bikinilijn werken maar vind het een beetje zonde om zo een roller te kopen terwijl die misschien ook niet werkt..

onverwachte verrassing

★★★★★
5 5 1
Ik heb al zoveel producten geprobeerd tegen ingegroeide haartjes. Maar niet met t gewenste resultaat. Daarom was ik vrij sceptisch toen ik de reclame van Avoyd voorbij zag komen. Mijn oog viel op een proefverpakking om uit te proberen. Meteen aangevraagd en de volgende dag was het in huis. Omdat ik een hormoonziekte heb en mijn huid heel gevoelig is. Heb ik vrijwel altijd last van scheerirritatie en ingegroeide haartjes. Ik had niet gedacht dat ik na 1 dag Avoyd gebruiken al resultaat zou zien. Wat blijkt de bultjes waren na 1 dag al minder en alle roodheid was weggetrokken. Het product heeft mij positief verrast en de eerste bestelling is al onderweg! Ik ben hartstikke tevreden.

Top

★★★★★
5 5 1
Werkt goed! Gebruik het elke dag (niet alleen na het scheren) en minder last van rode bultjes

Lijkt te werken!

★★★★☆
4 5 1
De proefverpakking van avoyd lijkt te werken. De huid op de benen is een stuk rustiger en minder ingegroeide haren! In de bikinilijn nog wel iets last van rode huid, maar zeker wel minder dan eerst. Straks maar eens een nieuwe verpakking bestellen, ben benieuwd naar het lange termijn effect.

Geen ingegroeide haren meer!

★★★★★
5 5 1
Ik ben serieus zo blij met dit product! Ik heb eerst een proefje gekregen. Nou echt super! Wel elke dag gebruiken na ontharen anders werkt het wat minder. Ik heb sindsdien geen ingegroeide haren meer na het harsen!! Ook alle lelijke donkere vlekjes zijn weg. Ik heb trouwens de normale avoid.

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Na al veel verschillende producten te hebben geprobeerd tegen de vervelende rode scheerbultjes en ingegroeide haartjes, heb ik de proefverpakking van Avoyd aangevraagd. Ik was meteen tevreden het product gaf mij meteen verlichting. Geen jeuk en geen bultjes hoe heerlijk is dat. Ik heb gelijk de echte Avoyd gekocht en dat bevalt mij tot op de dag van vandaag nog steeds geweldig! Ik gebruik Avoyd nu ongeveer 3 maanden en ik heb geen last meer van bultjes, irritaties en jeuk!! Hoe heerlijk is dat! Mijn conclusie Avoyd is geweldig!!

Geur

★★★☆☆
3 5 1
Ik vind de geur niet fijn.

Avoyd Original

★★★★☆
4 5 1
Mijn huid reageert er goed op en ik heb minder last van irritatie, volgende keer ga ik weer voor avoyd!!

Avoyd

★★★★★
5 5 1
Geweldig product. Meteen nog een flesje besteld. Huid voelt beter aan en geen ontstekingen meer

Avoyd orgineel

★★★★☆
4 5 1
Direct geprobeerd na het epileren: voelde fris aan en gemakkelijk aan te brengen. Mijn huid werd er rustiger van en tot nu toe zijn er nog weinig ingegroeide haartjes te bekennen. Ik moet nog even geduld hebben om te zien of er echt geen haartjes meer ingroeien, maar de eerste tekenen zijn zeer hoopvol!

Goed product

★★★★☆
4 5 1
Ik gebruik het product nu een paar dagen en scheerirritatie is duidelijk verminderd. Enig nadeel vind ik dat het soms erg prikt en dat het lang duurt voor het is ingetrokken. Maar product raad ik zeker aan!

Velletjes

★★★☆☆
3 5 1
Het werkt goed. Ik heb alleen veel last van vervellen. Mijn bruinehuid gaat er ook af door avoyd! Maar verder werkt het opzich goed!

Avoyd original

★★★★★
5 5 1
Super product! Vanaf het eerste moment dat ik Avoyd heb gebruikt voelde ik meteen verschil! Mijn huid was zacht en geen last van irritaties. Ook die irritante rode bultjes zijn verdwenen. Zeker een aanrader! Wondermiddel noem ik het.

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Proefje bikini bliss ontvangen. Meteen toen ik het probeerde had ik haast geen last van rode bultjes en irritatie. Wat ik anders na het scheren altijd wel had. Wow wat een geweldig product. Ga het zeker aanraden aan andere mensen

Avoyd

★★★★★
5 5 1
Super product. Heb geen last meer van ingegroeide haartjes. Makkelijk aan te brengen. Top!

avyod

★★★★★
5 5 1
Super tevreden inderdaad geen last meer van ingegroeide haren en jeuk !!! Eerste product die echt ook werkt

Ongelofelijk

★★★★★
5 5 1
Ik heb voor de eerste keer in jaren prachtige benen! Roodheid aan bikinilijn is onmiddellijk weg! Wat een wonder! Avond heeft mijn leven veranderd!

Lijkt te werken

★★★☆☆
3 5 1
Het lijkt te werken. Mijn scheerbultjes zijn zeker verminderd, de testperiode met het proefje was te kort om een volledige conclusie te kunnen trekken maar ik ga zeker een fullsize proberen! Het enige nadeel vind ik het vervellen waardoor ik enorme jeuk had aan mijn bikinilijn en er toch weer met gewone creme overheen ging smeren.

Avoyd proefje

★★★★★
5 5 1
Zonder enige verwachting, geen enkel ander product hielp toch, heb ik een proefje van Avoyd aangevraagd. Al bij de eerste keer gebruik merkte ik een groot verschil; zachtere haartjes en geen ingegroeide haartjes meer. In een woord: fantastisch!

Super!!

★★★★★
5 5 1
Voor het eerst na t scheren geen last meer van jeuk rode bultjes enzovoort! Echt ik wil niet meer zonder! Ontzettend fijn spul! Al mijn vrienden het ook aangeraden!! De gel is verkoelend en voelt fijn op de huid.. Niet plakkerig of een nare geur! Ik noem het mijn nieuwe wondermiddel!

Super fijn product!

★★★★★
5 5 1
Ik vond de gel aangenaam en fris op de huid voelen. Kort na het scheren heb ik altijd een beetje last van een droge of geïrriteerde huid, maar dankzij de gel van Avoyd trok de droogheid en irritatie gelijk weg! Ik vind het een fantastisch product!

Avoyd is geweldig!

★★★★★
5 5 1
Avoyd werkt echt super! Ik had na het scheren altijd flink last van ingegroeide haartjes. Met Avoyd heb ik hier helemaal geen last meer van! In een woord: geweldig!

Smooth And fresh

★★★★☆
4 5 1
Zeker een fijn product. Minder irritatie en ingegroeide haartjes. Ik had wel veel last van dunne velletjes na gebruik. Het voelt fris en zacht aan!

Super product

★★★★☆
4 5 1
Ik heb al jaren last van irritaties na het scheren en ik heb vanalles geprobeerd. Niks werkte, totdat ik een gratis sample uitprobeerde van Avoyd. Ik merkte meteen effect en sindsdien is Avoyd mijn nummer 1 product na het scheren!

Fantastisch!!

★★★★★
5 5 1
Ik heb al jaren lang problemen met ingegroeide haartjes. Huisarts na huisarts bezocht. Kreeg steeds antibiotica zalf mee tegen de bultjes maar hielp allemaal niks, met veel pijn en ongemak tot gevolg. Nu 2 maanden avoyd gebruikt en de ingegroeide haartjes zijn zichtbaar minder! Gebruik het bij mijn bikinilijn maar ook bij mijn oksels. Ik blijf dit zeker gebruiken!

Ingegroeide haartjes

★★★★★
5 5 1
Echt super spul! Geen last meer van ingegroeide haartjes

avoyd

★★★★★
5 5 1
Top product, eindelijk geen rode jeukerige huid in de hals na het scheren.

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Product besteld voor mijzelf, heb het een paar keer gebruikt en het werkt geweldig! Zelfs mijn vriend is het gaan gebruiken! Na gebruik brand het een beetje, maar het werkt super! Heb gelijk een grote navulverpakking besteld, zelfs de bezorging is super! Zeker een aanrader voor iedereen.

Super product!

★★★★★
5 5 1
Echt een geweldig product. In het begin was ik wat sceptisch maar het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Geen rode bultjes en ingegroeide haartjes meer! Helemaal super!

Double delight

★★★★★
5 5 1
Geweldig spul! Al meedere keren bij de huisarts geweest voor rode bultjes en donkere vlekken onder mijn oksels, en alles wat me werd voorgeschreven werkte niet. Tot ik over Avoyd double delight las op Facebook. Het werkt super, nergens meer last van!

Avoyd double delight

★★★★★
5 5 1
Ik zag een advertentie voorbij komen en na het lezen over avoyd het proefje aangevraagd. Ik liep altijd met veel rode bulten en ontstekingen. Maar dat is nu Bijna helemaal weg. . Het viel zelfs m'n moeder op. Ik zou het iedereen willen aanbevelen. Ik heb altijd last gehad en durfde niet meer te gaan zwemmen. Maar nu zonder uitslag is dat verleden tijd

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Dit is een product wat iedere vrouw en/of man in haar/zijn bezit moet hebben. Nooit meer last van bultjes na het scheren, irritatie of ingegroeide haren. Al vanaf het eerste gebruik werkt het gelijk. Hier kan niets tegenop en zou het dan ook iedereen aanraden die een gevoelige huid heeft en irritatie na het scheren. De geur is overigens wel duidelijk aanwezig maar na een aantal minuten trekt dat weg.

Geweldig!!

★★★★★
5 5 1
Ik was sceptisch, maar toch proefje aangevraagd. WoW, echt geweldig spul!! Geen jeuk, geen irritatie. Wat een opluchting . Je voelt je zoveel zekerder en hebt geen hekel meer aan scheren!

Prima product

★★★★☆
4 5 1
Het helpt enorm tegen m'n rode bultjes. De irritatie is erg verminderd. Ik vind alleen de geur ietsjes minder.

Minder irritatie

★★★☆☆
3 5 1
Gebruik de Avoyd Bikini Blis, en heb zeker minder irritatie. Voelt heerlijk verkoelend an na het scheren. Had er eerlijk gezegd nog meer van verwacht. Er blijven wel rode bultjes bestaan . Al zijn die minder pijnlijk dan voorheen.

voelt goed

★★★★★
5 5 1
Of het helemaal zal werken op langere termijn dat weet ik nog niet echt na het proberen van het proefje avoyd original. Maar het voelt wel goed aan. na het aanbrengen geen last van jeuk en roodheid. ben ook wel benieuwd naar de bikini bliss ivm dat ik best een gevoelige huid heb.

Ik ben er blij mee

★★★★★
5 5 1
Na veel reviews lezen en twijfels of het wel echt werkte, ben ik zeker verbaasd over het product. Het flesje was net iets te klein om het echt goed te kunnen testen. Maar ik ben er echt tevreden over en ga het zeker verder gebruiken!!

SUPER!

★★★★★
5 5 1
Geen last meer van jeuk of bultjes! Ik kon nooit mijn bikinilijn tegen de haargroei in scheren, of ik had al snel weer last. Als ik Avoyd gebruik, heb ik totaal geen jeuk of pijn meer. Wil nooit meer zonder!

Direct verlichting

★★★★★
5 5 1
Na het scheren altijd last van een prikkend gevoel op mijn benen. Avoyd zorgt voor directe verlichting. En eindelijk eens geen last van rode bultjes. Ik ben al om!! & dat nadat ik het pas eenmaal heb gebruikt!

Wat een wonder!

★★★★★
5 5 1
Na 3 dagen al resultaat! Ik heb jaren lang last gehad van bultjes en ingegroeide haren maar dankzij Avoyd heb ik gladde mooie benen! Dit wordt mijn eerste zomer met mooie benen!

Avoyd original

★★★★☆
4 5 1
Ik had een proef paketje gekregen en gebruik het nu anderhalve week, ik heb veel minder last van ingegroeide haartjes & minder pijn. Ook de roodheid is een stuk minder. Ik ga zeker dit product aanschaffen! Super blij!

Eindelijk gevonden!

★★★★★
5 5 1
Al jaren op zoek naar een product om de rode uitslag en bultjes na het scheren van de bikinilijn tegen te gaan. En eindelijk gevonden!!! Heerlijk geen probleem om in bikini te verschijnen of naar de sauna te gaan. En op kantoor met mannen en vrouwen is Avoyd nu de hit!!! Er eerst om gelachen maar nu zijn we allemaal om...... wat een genot.

zinvolle winactie

★★★★☆
4 5 1
Ik merk zeker verschil!! Ik ga hier zeker mee door! Onwijs blij mee. 1 minpuntje.. ik vind de geur niet super lekker ruiken.

Avoyd original

★★★☆☆
3 5 1
Beetje lastig over wat ik er precies van vind. Denk dat het wel werkt maar zeker weten die ik dat nog niet dus ik ga kijken of ik het aan kan schaffen en hopelijk dan meer resultaat. Overigens jeukte het bij mijn wel na het insmeren.

Avoyd Double Delight

★★★★☆
4 5 1
Onlangs een flesje avoyd double delight aangeschaft, omdat ik vaak last heb van jeukende rode bultjes + pigmentvlekken. Heb na het epileren bijna geen rode bultjes gehad! Alleen trekt het spul echt heeeel langzaam in bij mij, blijft nog heel lang plakkerig. Vond ook dat het flesje niet lang mee ging. Verder is mijn huid momenteel heel erg aan het vervellen. Las dat, dat in het begin kom gebeuren maar ik vraah me af wat de reden daarvan is. Verder fijn product!

Avoyd

★★★★★
5 5 1
Super produkt, wil nooit iets anders meer

Werkt goed

★★★★☆
4 5 1
Vaak last van rode plekken en ingegroeide haartjes. Door avoyd trok dit snel weg en zag het er rustiger uit. Ik kon weer zonder schaamte mijn bikini aan en schrok niet van hoe het eruit zag. Wat een fijn resultaat!

Voortaan geen irritatie meer

★★★★★
5 5 1
AVOYD geprobeerd na het ontharen en epileren. Het voelde meteen aangenaam. Alsof er een filmlaag op je huid zit. Ik heb voorheen van alles geprobeerd, maar ik kan met zekerheid zeggen dat dit het beste product is . Een echte aanrader.

Weg met ingegroeide haartjes

★★★★☆
4 5 1
Paar keer ontsteking gehad vanwege een ingegroeid haartje en rode bultjes na wax of scheerbeurt. Na gebruik van Avoyd zijn beide problemen opgelost en best snel ook! Al na 1 week geen rode plekjes meer.

Tevreden

★★★★☆
4 5 1
Ik ben zelf ook heel verbaasd over het resultaat. Mijn ingegroeide haren zijn veel minder als eerst. Ik ga binnenkort naar de winkel om een flesje aan te schaffen. Bedankt voor de tester!

Heel fijn!

★★★★★
5 5 1
AVOYD heeft al mijn problemen met ingegroeide haartjes weg genomen. Heel fijn product.

Eindelijk!

★★★★★
5 5 1
Eindelijk! Ik ben zo blij dat ik een sample heb aangevraagd! Bedankt Laura! Eindelijk... Geen bultjes en ingegroeide haartjes.

Een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden over de werking van de Double Delight variant! Het resultaat is zeker zichtbaar! In het begin had ik zo mijn twijfels over het aanschaffen van het product maar zou er nu niet zonder kunnen! Dus heb jij last van ingegroeide haartjes en vlekken die je hebt overgehouden daaraan, dan is de double delight variant een echte aanrader!

Goed spul

★★★★★
5 5 1
Na een week fanatiek smeren was er gelijk resultaat! Geen ingegroeide haartjes, bultjes en de donkere littekentjes zijn lichter geworden.Ik heb het gelijk mn vriendinnen aangeraden.

Review

★★★★★
5 5 1
Werkt geweldig!! Al veel geprobeerd zonder resultaat maar avoid werkt wel.

Voldoet aan mijn verwachtingen

★★★★☆
4 5 1
Ik had een proefje besteld maar was sceptisch.. ik heb de original gebruikt op mijn bikilijn omdat ik daar na het scheren altijd last heb van bultjes/ingegroeide haren. Het resultaat heeft me verrast, ik had zeker 75% minder last van de uitslag. Ik heb een fullsize original besteld, hopelijk is het resultaat nog beter bij regelmatig/langer gebruik.

proef avoyd

★☆☆☆☆
1 5 1
Ik vind dat het niet helpt heb hem paar x gebruikt maar geen verschil nog steeds jeuk na gebruik

Perfect

★★★★★
5 5 1
Het werkt super goed! Absoluut ern aanrader!!

Original

★★★☆☆
3 5 1
Heb een proefje ontvangen, nu twee dagen in gebruik dus een écht oordeel laat ik achterwege, maar kans op een gratis product zie ik wel zitten. Ben benieuwd of dit product eenmalig werkt voor een x aantal weken of niet. Het proefje heeft mij nog niet volledig overtuigd.

Super

★★★★★
5 5 1
Spontaan kwam ik AVOYD tegen op facebook. Gelijk een tester besteld omdat ik al jaren kamp met een bergjes huid en ingegroeide haren. Na 2x gebruik is mijn huid voor het eerst in 10 jaar glad en echt zacht! Avoyd original heeft echt zijn werk gedaan! Ik ben fan en ga een grotere pak aanschaffen

Aangenaam verrast

★★★★☆
4 5 1
Toen ik voor het eerst over het product hoorde, viel het me wat tegen. Was bang dat al het alcohol dat erin zat,me niet goed ging doen. Met het proefje ,kon ik het eindelijk testen. Ik verloor toch niets. En het ik ben echt verrast! Ik heb geen ingegroeide haren meer en mijn keratosis pilaris (rode bulten) is ook aanzienlijk verandert. Dus ik zou zeggen :aanshaffen maar!!!

duidelijk verschil

★★★☆☆
3 5 1
Ik ben al een paar keer geopereerd aan ontstekingen door ingegroeide haartjes. Avoyd maakt bij mij de haartjes soepeler. Ik merk verschil, maar wil het langer gebruiken om te zien of het echt een groot verschil maakt.

snel resultaat

★★★★★
5 5 1
Ik had erg veel last van ingegroeide haartjes en ook een droge huid. Daardoor waren mijn benen heel erg gevoelig en lelijk. Maar dat is nu over want sinds ik de Bikini Bliss en Avoyd original gebruik zijn mijn ingegroeide haartjes helemaal weg. Eerst geloofde ik er niet in maar ik ben blij dat ik het geprobeerd heb. Ik zag ontzettend snel resultaat.

geen bultjes meer

★★★★★
5 5 1
Dit werkt echt goed, na het epileren heb ik geen bultjes meer. In het begin gaat je huid iets vervellen maar met babyolie is je huid weer heerlijk glad!

Geweldig spul!

★★★★★
5 5 1
Dit is geweldig spul. Ik had vroeger altijd last van ingegroeide haartjes en irritatie die pas weg trok na enkele dagen maar dan moest je alweer scheren, nu geen problemen meer. Mooie gladde huid!

Schrijf hier je review over de producten van Avoyd.

Je waardering